[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2024\/02\/27\/l-f1172c201d165d1994c7855d3dbe90e6.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2024\/02\/27\/100x73\/l-f1172c201d165d1994c7855d3dbe90e6.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2024\/02\/27\/l-f1172c201d165d1994c7855d3dbe90e6.jpg","size":"94.94","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Život / Turizam

Maslać i Jurković: Neum ima potencijal za unaprjeđenje i razvoj turizma

Anđelko Maslać, v.d. ravnatelja Turističke zajednice Hercegovačko-neretvanske županije boravio je u ponedjeljak u Neumu gdje se sastao s općinskim načelnikom Draganom Jurkovićem, poručivši tom prigodom kako se prirodne ljepote i kulturne vrijednosti cijele Hercegovine moraju kvalitetno prezentirati domaćim i stranim gostima.

Kako je priopćeno iz Općine Neum, na sastanku se razgovaralo o funkcioniranju Turističke zajednice te o planovima i programima koji se žele realizirati kroz iduće razdoblje.

"Općina Neum ima potencijal za unaprijeđenije i razvoj turizma te se nadamo da ćemo kroz općinsku Turistički zajednicu nastaviti s pozicioniranjem i brendiranjem Neuma na turističkoj karti. Turizam je naša primarna gospodarska grana, koja je kao takva prezentirana kroz strategiju razvoja općine Neum 2023-2030. godine", naglasio je načelnik Jurković.

Maslać je naglasio velike potencijale i mogućnosti kao i prostor za suradnju koji će se intenzivirati formiranjem Turističke zajednice u Neumu.

V.d. ravnatelja Turističke zajednice HNŽ-a također je prezentirao program i viziju budućeg djelovanja.

Istaknuo je kako program i plan rada sustavno obuhvaća sve segmente razvoja turizma u općinama i gradovima HNŽ-a.

"Prilika je nebrojeno i odnose se na prirodne ljepote i kulturne vrijednosti cijele Hercegovine te se moraju kvalitetno prezentirati domaćim i stranim gostima, kazao je Maslać", istaknuvši zadovoljstvo što se o turizmu govori kao o dimenziji koja je pokretač i polako izrasta u jednu od okosnica razvoja cijele Županije.

Ustvrdio je i kako će se buduća suradnja razvijati na obostrano zadovoljstvo s jednakom ciljem, tj. snažnim prezentiranjem bogatstva koje Hercegovina i Neum mogu pružiti domaćim i stranim turistima.

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!