[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/03\/09\/xx_2.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/03\/09\/100x73\/xx_2.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/03\/09\/xx_2.jpg","size":"52.51","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Sport

Marek Hamšik i zvanično u Geteborgu

Prije nekoliko dana, najavljena je mogućnost da Marek Hamšik potpiše za švedski Geteborg.

Taj potez je na prvu ruku djelovao čudno, jer igrač sa najviše nastupa za Napoli sa 33 godine sigurno može da igra za bolji tim, ali se iskusni vezista odlučio za Švedsku samo zbog reprezentacije.

Naime, kapitenu Slovačke je neophodno da igra u nekom klubu da bi podigao formu pred Evropsko prvenstvo, a Geteborg je iskoristio tu šansu i potpisao ugovor sa njim do 31. avgusta ove godine.

Hamšik bi po njegovom isteku mogao da nađe klub bilo gdje u Evropi, jer će imati „čiste” papire.

- Veoma sam srećan što sam ovdje i pozitivno sam iznenađen sjajnim mogućnostima za trening. Radujem se sastanku sa saigračima i početku treninga. Kao što svi znaju, potpisao sam kratkoročni ugovor, ali učiniću sve da pomognem timu da ostvari uspjeh. Uložiću tijelo i dušu za ovaj klub - rekao je Hamšik.

izvor:vijestime

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!