[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/04\/04\/rr.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/04\/04\/100x73\/rr.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/04\/04\/rr.jpg","size":"48.06","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Sport

Maldini se oporavio od koronavirusa

Mladi vezista Milana bio je pozitivan na koronavirus, baš kao i njegov otac i obojica su bili u karantinu. Mlađi Maldini objavio je da se potpuno oporavio.

Dobro sam, više nemam simptome i vraćam se individualnim treninzima - rekao je Maldini.

Ovo su svakako dobre vijesti da se sve više fudbalera oporavlja od koronavirusa. Italija je evropsko žarište, ali i dalje se očekuje da se nastavi šampionat u Seriji A. Posebno poslije odluke UEFA da je prekid tek krajnja solucija.

izvor:sport klub

foto:ronaldo.com

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!