[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2024\/04\/22\/xl.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2024\/04\/22\/100x73\/xl.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2024\/04\/22\/xl.jpg","size":"88.22","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Sport

Liverpul osvojio London i ostao u šampionskoj trci

Liverpul je mini seriju od dva meča bez pobjede okončao u Londonu protiv Fulama i pokazao da nema namjeru da se preda u borbi za titulu prvaka Engleske.

Tim Jirgena Klopa, koji je u četvrtak uprkos pobjedi eliminisan od Atalante u četvrtfinalu Lige Evrope, slavio je 3:1 i izjednačio se sa Arsenalom na vrhu tabele u Premijer ligi.

„Redsi” i „tobdžije” imaju po 74 boda, jedan više od Mančester sitija koji ima i meč manje.

Liverpul je na „Krejven kotidžu” poveo golom Trenta Aleksander-Arnolda iz slobodnog udarca u 32. minutu, izjednačio je Timoti Kastanj u sudijskoj nadoknadi prvog dijela.U drugom je, ipak, Liverpul zasluženo došao na svoje - trijumf su mu osigurali Rajan Gravenberh i Diogo Žota.

izvor;Vijesti.me

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!