[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/02\/23\/ys.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/02\/23\/100x73\/ys.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/02\/23\/ys.jpg","size":"66.88","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Sport

Lebronu ne treba odmor: Najvažnije je da volim igru

Za igrača koji ima 36 godina to nije malo, pa je logično pitanje treba li LeBronu više odmora. On negira takav scenarij.

"Mislim da je čitav narativ da LeBronu treba odmor i da moram biti više na klupi mnogo veći nego što je cijela situacija. Nikad nisam razgovarao o tome i ne pričam o tome. Ne vjerujem u to. Svi trebamo pauzu. Ovo je brza sezona i drugačija je u odnosu na prošlu i svi bismo željeli odmor. Ali ovdje sam da radim i budem na raspolaganju svojim saigračima ", rekao je LeBron James.

"Ako me nešto boli ili ako se ne osjećam dobro, razmislit ćemo o tome, ali savjetuju me samo iskreni ljudi. Također sam iskren prema sebi, najvažnije je da volim igru ​​i da mogu biti dostupan svojim saigračima ", dodaje LeBron.

U posljednje vrijeme pod mnogo je većim opterećenjem jer Lakersi nemaju pomoć Anthonyja Davisa, koji je ozlijeđen. Možda je zato došlo do promašaja sa linije za slobodna bacanja protiv Wizardsa, koji je donekle odredio meč. Wizards su pobijedili u duelu u produžetku 127: 124.

"Preuzimam punu odgovornost za taj neuspjeh. Moram pogoditi slobodno bacanje, to je lagan koš za nas. Ali ovdje nismo izgubili mač. Međutim, ja sam odgovoran, moram i bolje. "

izvor:Sport Klub

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!