[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2024\/06\/27\/l-1e3b4ae54c7570dafeededd45529e87b.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2024\/06\/27\/100x73\/l-1e3b4ae54c7570dafeededd45529e87b.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2024\/06\/27\/l-1e3b4ae54c7570dafeededd45529e87b.jpg","size":"93.05","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Vijesti / Regija

Kosovo: Na Jarinju uhićen Srbin

Na administrativnom prelazu Jarinje u srijedu večer je priveden muškarac srpske nacionalnosti, saznaje Kosovo online. Zamjenik zapovjednika Kosovske policije za regiju Sever Veton Elshani potvrdio je da je jedna osoba uhićena, a oglasilo se i tužiteljstvo priopćenjem da se osumnjičenom na teret stavlja špijunaža.

 

"Ono što mogu da potvrdim je da je jedna osoba privedena od strane policije i da se ona trenutno nalazi u stanici u Južnoj Mitrovici gdje je u tijeku informativni razgovor. Nakon ovog saslušanja očekuje se odluka tužitelja o daljim koracima“, rekao je Elshani za Kosovo online.

On nije mogao da potvrdi identitet uhićenog, niti koja mu se djela stavljaju na teret.

Prema njegovim riječima uhićenje je izvršila jedinica iz Prištine u suradnji s Pograničnom službom.

Kosovski mediji prenijeli su priopćenje Specijalnog tužiteljstva da je nakon saslušanja uhićenog A. V. određeno zadržavanje do 48 sati.

"Poslije višemjesečnih istraga u suradnji s Kosovskom obavještajnom agencijom i Kosovskom policijom – Upravom za borbu protiv terorizma u srijedu je uhićeno lice zbog špijunaže u regiji Mitrovice. Uhićeni A. V. je osumnjičen da je izvršio kazneno djelo špijunaža iz člana 124 KPRK“, navodi se u priopćenju.

Dodaje se da kosovska policija trenutno vrši pretres u stanu osumnjičenog.

 

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!