[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/02\/20\/ugljevik-2.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/02\/20\/100x73\/ugljevik-2.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/02\/20\/ugljevik-2.jpg","size":"77.52","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Vijesti / BiH

Komšija osumnjičen za ubistvo starca iz Ugljevika

Policija u Ugljeviku uhapsila je osobu inicijala D.M., zbog sumnje da je ubio osamdesetdvogodišnjeg Simu Simića u naselju Ugljevička Obrijež. 

Načelnik Policijske uprave Bijeljina Žarko Ćosić rekao je novinarima da je osumnjičeni sa žrtvom bio u komšijskim odnosima. 

U pitanju je 54-godišnja osoba, koja je od ranije poznata policiji, a pretpostavlja se da je motiv ubistva komšijska netrpeljivost. 

Ćosić je podsjetio da je krivično djelo prijavljeno 14. februara te da je izvršilac imao tri dana prednosti da sakrije tragove i pripremi alibi, dok je mrtvozornik ocijenio da je u pitanju zadesna smrt. 

Ipak, policijski inspektori su uočili povrede na tijelu lica i druge sumnjive tragove, zbog čega su insistirali na obdukciji, koja je potvrdila da je riječ o nasilnoj smrti davljenjem koja je nastupila tri dana prije nego što je tijelo pronađeno u kući u kojoj je Simić živio sam.

 

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!