[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2024\/02\/16\/cvijecaraart-sarajevo.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2024\/02\/16\/100x73\/cvijecaraart-sarajevo.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2024\/02\/16\/cvijecaraart-sarajevo.jpg","size":"126.21","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Vijesti / Regija

Kako su prodavači cvijeća postali hit na mrežama poslije Dana zaljubljenih: EVO KAKVU SU PORUKU POSLALI

Praznici poput Dana zaljubljenih ili 8. marta su uvijek dobro vrijeme za zaraditi, pogotovo ako ste prodavci cvijeća.

Dvojica momaka sa Zvezdare u Beogradu su riješili da prodaju cvijeće, pa smislili zanimljivu poruku koja je privukla pažnju prolaznika.

„Kupi ti njemu kad on već nije tebi“, napisali su na kartonu koji su držali u rukama. Fotografija je podijeljena na Instagram stranici Dnevna doza Beograda.

prodavci-cvijeca-zvezdara.png

Mnogima je njihov potez bio simpatičan. Fotografije su skupile 14.000 lajkova u danu i mnogo komentara.

„Kupi sebi kad on nije tebi“, „Uvek sama sebi, ne čekaj ni na koga“, „Bravo za reklamu, momci“, „Ja sam kupila sebi“, „Carevi ste. Što nisam prošla danas da kupim i ulepšam sebi dan“, „Kako su simpatični“, neki su od komentara, prenosi citymagazine.danas.rs

 

(Cover foto: Facebook- cvjećara Art)

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!