[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/05\/28\/tijana.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/05\/28\/100x73\/tijana.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/05\/28\/tijana.jpg","size":"109.96","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Vijesti / Hronika

Kako je Tijana dogovarala "posao": Daj 3000 eura ako ti je merak

Starleta Tijana Maksimović, poznatija kao Tijana Ajfon, uhapšena je noćas kod Bijeljine sa tri drugarice dok su ilegalno pokušavale da pređu granicuTijana je uhapšena zbog podvođenja i prostitucije, a Telegraf.rs je došao u posjed njene prepiske i načina na koji dogovara poslove za sebe i svoje djevojke.

U prepisci Tijana Ajfon čovjeku kojem nudi usluge jasno govori da može da "zaokruži cifru" i na koji način se vrši plaćanje.

prepiska.jpg

- Sad sam se čula sa drugaricom i dogovorile se... uzmi subota let, možeš i ranije nešto 700 eura po danu. Znači 2.800 eura, ako ti je merak može i 3.000 eura da zaokružiš. Pola pošalji, pola na ruke kada dođemo - napisala je Tijana Ajfon u poruci.

Tijana Ajfon je osumnjičenja za podvođenje i organizovanu prostituciju, a pored nje u velikoj akciji Policijske uprave Bijeljina i MUP Republike Srpske uhapšeno je 35 osoba zbog zloupotrebe opojnih droga, oružja i prostitucije, saznaje Srpska Info.

U objektu je bilo 26 muškaraca i devet djevojaka.

- U pretresima je oduzet kokain, oružje i 10.000 eura (20.000 KM) – potvrđeno je u policiji.

Inače, sa Tijanom Ajfon su bile tri drugarice: S.P. ima 32 godine i dolazi iz Beograda, J.D. ima 27 godina i nastanjena je u Mladenovcu (opština Beograd), te Sofija Gačić koja ima 27 godina i nastanjena je u Beogradu.

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!