[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2019\/11\/05\/policija-traka-4.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2019\/11\/05\/100x73\/policija-traka-4.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2019\/11\/05\/policija-traka-4.jpg","size":"326.13","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Vijesti / Hronika

Jedna osoba smrtno stradala u pucnjavi u Nedžarićima

Nakon pucnjave jutros u ulici Bosne Srebrene u sarajevskom naselju Nedžarići jedna osoba je preminula, a druga ranjena. 

Kako je Feni kazao glasnogovornik Ministarstva unutarnjih poslova Kantona Sarajevo (MUPKS) Mirza Hadžiabdić, prema prvim informacijama, došlo je do upotrebe vatrenog oružja što je prouzročilo smrt jedne osobe, dok je druga osoba ranjena i van je životne opasnosti, te je prevezena u bolnicu.

Operativni centar MUP-a KS je u 07.17 sati obaviješten da u ulici Bosne Srebrene ima ranjenih osoba, nakon čega su pripadnici MUP-a KS i ekipa Zavoda za hitnu medicinsku pomoć upućeni na mjesto događaja.

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!