[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/08\/02\/merkator-ngrade.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/08\/02\/100x73\/merkator-ngrade.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/08\/02\/merkator-ngrade.jpg","size":"128.94","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Vijesti / Bosna i Hercegovina

Izvučeni dobitnici velike nagradne igre mercatora „Moje brendove biraj, u vožnji na vespi uživaj“

 Završetkom petog vala Mercatorove kampanje Moji brendovi, naše vrijednosti koja promoviše vrijednosti domaće proizvodnje, završena je i velika nagradna igra „Moje brendove biraj, u vožnji na Vespi uživaj.

U Nagradnoj igri koja je počela 4.juna,  učestvovali su svi kupci koji su na računu od minimalno 30 konvertibilnih maraka imali i neki od brendova kao što su Sara voda, Perfetta pašteta, brašno Zlatni puder, omekšivač Violeta i Sarajevsko Premium pivo. Danas je u Sarajevu i Banja Luci, javno i nadgledano od strane tročlane komisije,izvučeno 10 sretnih dobitnika najomiljenijeg skutera na svijetu, Vespa Primavera i zaštitne kacige za vozača.

-  Izuzetno smo zadovoljni odzivom naših kupaca na akciju promocije bosanskohercegovačkih proizvoda i na veoma uspješan završetak petog vala kampanje Moji brendovi, naše vrijednosti. Upravo je izvlačenje sretnih dobitnika  vrhunac ovog projekta, jer sa ovim prelijepim i praktičnim skuterima nagrađujemo deset naših najsretnijih kupaca. U ime kompanije Mercator BH,čestitam sretnim dobitnicima, i zahvaljujem  svim učesnicima nagradne igre, ali i našim dobavljačima na još jednoj veoma uspješnoj promociji bosanskohercegovačkih brendova i naših vrijednosti – izjavila je Martina Jakešević iz odjela Marketing i PR Mercatora BH.

 Ukupan nagradni fond je iznosio 58.000 KM, a imena najsretnijih kupaca će nakon provjere podataka, biti objavljena u roku od osam dana na zvaničnoj web stranici Mercator BH.

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!