[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2019\/12\/02\/go.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2019\/12\/02\/100x73\/go.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2019\/12\/02\/go.jpg","size":"225.56","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Sport

Izjava Gorana Ivaniševića o bivšem najboljem tenisaču svijeta Andyju Murrayju neće najbolje sjesti njegovim navijačima

Jedna izjava Gorana Ivaniševića zacijelo neće najbolje sjesti navijačima i obožavateljima Andyja Murrayja (32).

Naime, proslavljeni bivši hrvatski tenisač i jedan od trenera Novaka Đokovića, smatra da britanski tenisač više nikad neće osvojiti Grand Slam turnir. Dosad ih je osvojio tri, dva Wimbledona (2013.,2016.), te jedan US Open (2012.)., a iza njega je težak povratak nakon operacije kuka.

"Ne, ne vjerujem da može osvojiti Grand Slam, nema šanse. Može svakako iznenaditi, može doći daleko, ali ne vjerujem da može preživjeti sedam mečeva na tri dobivena seta", rekao je Ivanišević uoči pojavljivanja u Royal Albert Hallu."Ako je zdrav i ako mu je kuk ok, onda mislim da nitko neće željeti igrati protiv Andyja sljedeće godine. On je velik natjecatelj i uvijek kada izađe na teren želi pobijediti. Bit će dobar. Ne znam kakav renking može ostvariti, teško je reći, ali ako je zdrav može biti opasan", objasnio je Ivanišević o trenutno 125. igraču ATP ljestvice koji je prošlog mjeseca u Antwerpenu osvojio turnir.  

izvor(sportske novosti)

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!