[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2024\/01\/10\/1.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2024\/01\/10\/100x73\/1.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2024\/01\/10\/1.jpg","size":"124.42","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Život / Turizam

Iz ZOI '84 za START: Sezona je iznenađujuće dobra, imaju apel za roditelje

Predivan sunčan dan i dovoljno snijega omogućio je idealne uslove za skijanje na olimpijskim planinama oko Sarajeva. Kako su za portal Start kazali u KJP ZOI '84, dosadašnja sezona je iznenađujuće dobra imajuću na umu nepovoljne vremenske prilike, a posjetitelje očekuju bogati sadržaji.

3.jpg
Bjelašnica jutros (Foto: ZOI 84)

 

-Danas je 32 dan kako su skijaške kapije na OC Bjelašnica otvorene za sve posjetitelje. Iznenađujuće dobra sezona i veliko interesovanje turista s obzirom na vrlo nepovoljne dosadašnje vremenske uslove. Iz dana u dana, zahvaljujući naporima vrijednih uposlenika širimo kapacitete skijališta i otvaramo nove instalacije i staze. Ove godine smo pripremili bogat Apres ski sadržaj za sve posjetitelje u okviru FUN ZONE-e gdje po prvi put imamo i besplatno klizalište za sve posjetitelje. Sa najmodernijim parkovima za najmlađe skijaše i snowboard entuzijaste proširili smo ponudu koju turisti itekako prepoznaju. Posebno smo sretni jer smo uspjeli održati kontinuitet rada staza zbog naših polaznika ski škola. Apelujemo ovom prilikom da roditelji provjere sa koordinatorima ski škola da li su njihove ski škole akreditovane od strane OC Bjelašnica-Igman, da za svoju djecu biraju najbolje instruktore skijanja i snoboardinga. Pozivamo sve ljubitelje zimskih sportova da se pridruže zimskoj avanturi na Bjelašnici i Igmanu i uvjere se zbog čega naše staze važe za jedne od najboljih u Evropi – poručuju iz ZOI-ja.

Na kraju samo možemo dodati da ko god je u mogućnosti još uvijek ima vremena da na planinama provede ovaj sunčani dan.

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!