[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/06\/02\/cf.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/06\/02\/100x73\/cf.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/06\/02\/cf.jpg","size":"49.09","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Sport

Italijani se nadaju povratku navijača do kraja sezone

Serija A nastaviće se 20. juna, a mečevi će se igrati iza zatvorenih vrata.

"Najteže nam je bilo kada su Francuzi odlučili da okončaju prvenstvo. Kada jedna velika liga donese takvu odluku, pritisak je znatno jači. Ali mi smo nastavili dalje", rekao je Gravina.

"Postoji žeja da se navijači vrate. Pratim šta se dešava u pozorištima i na kulturnim dešavanjima. Nezamislivo je, sa svim mijerama predostrožnosti, a na stadionima sa 60.000 ili 80.000 mijesta ne bude makar minimalan procenat navijača. Nadam se da ćemo uspjeti, to bi bila nagrada za sve koji vole fudbal".

Planirano je da se utakmice igraju svakog dana, kako bi se prvenstvo što ranije završilo.

Juventus je trenutno lider sa bodom više od Lacija.

izvor:sport klub

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!