[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2019\/11\/08\/iajson.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2019\/11\/08\/100x73\/iajson.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2019\/11\/08\/iajson.jpg","size":"239.58","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Sport

Iron Mike i dalje ima poteze

Jedan od najvećih boksača u povijesti Mike Tyson opet je u formi. Fanovi su oduševljeni kratkim snimkama u kojima pokazuje kako unatoč godinama (53) i dalje ima pokrete koji su ga proslavili.

Susretom s Tysonom pohvalio se UFC-ov teškaš Francis Ngannou. Upravo je njega, kao i Stipu Miočića, prozvao jedan drugi Tyson, koji je po Iron Mikeu dobio ime. Tyson Fury ubacio se u američki borilački šuobiznis na velika vrata pa je tako najavio i odlazak u MMA.

''Borit ću se s tobom u oktogonu, a onda i u ringu. Upoznat ćeš pravu moć'', poručio mu je Ngannou, koji je trenutačno slobodan jer mu UFC još uvijek nije našao protivnika.

 

Nedugo nakon toga Ngannou se pohvalio snimkom s Tysonom.

''Pričao sam s Mikeom i pristao me trenirati za naš dvoboj u ringu. Prozvao si me i sad ćeš morati živjeti s time'', napisao je gorostasni Kamerunac na Twitteru.

Brbljavog Furyja nije trebalo dugo čekati.

 

''Kad završim s boksačkim dvobojima, pozabavit ću se tobom i ostalim MMA teškašima. Nećeš morati puno čekati'', napisao je Kralj Cigana, kojeg očekuje revanš s Wilderom za naslov svjetskog boksačkog prvaka WBC organizacije.

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!