[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2019\/12\/04\/indija-kasmir-policija-xinhua.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2019\/12\/04\/100x73\/indija-kasmir-policija-xinhua.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2019\/12\/04\/indija-kasmir-policija-xinhua.jpg","size":"455.04","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Vijesti / Hronika

Indijski policajac ubio pet kolega i izvršio samoubistvo

U indijskoj pokrajini Chatisgarh, pripadnik sigurnosnih snaga počinio je samoubistvo nakon što je ubio pet svojih kolega.

Lokalni mediji navode da je pripadnik granične policije iz još uvijek neutvrđenih razloga otvorio vatru na kolege.

Vatra je otvorena u kampu Kadenar. Poginulo je pet, a ranjene su dvije osobe. Napadač je izvršio samoubistvo, a policijski zvaničnici navode da uzrok incidenta još nije moguće utvrditi, prenosi Anadolu Agency (AA).

 

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!