[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/04\/02\/mig-31.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/04\/02\/100x73\/mig-31.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/04\/02\/mig-31.jpg","size":"44.67","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Vijesti / Regija

Hrvatska do daljnjeg odgodila proces nabave borbenih aviona

Hrvatski premijer Andrej Plenković u četvrtak je na sjednici Vlade izvijestio da je Hrvatska u okolnostima borbe protiv epidemije koronavirusa odlučila do daljnjeg odgoditi proces nabave borbenih aviona.

 "U ovom okolnostima mi smo, nakon konzultacija, odlučili da do daljnjeg odgodimo proces nabave borbenih aviona. To je u ovom trenutku jedina logična i ispravna odluka. O tome ćemo i pisano obavijestiti sve one zemlje koje sudjeluju u procesu slanja ponuda, s odgovarajućim promijenjenim datumima", rekao je premijer.

Hrvatska vlada je na sjednici donijela i odluku o odgodi održavanja prvoga hrvatskog međunarodnog vojnog zrakoplovnog mitinga "CROIMAS 2020“, koji se trebao održati 30. svibnja u Zadru, a u prigodi Dana državnosti RH, javlja Hina.

 

 

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!