[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2018\/09\/11\/gss.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2018\/09\/11\/100x73\/gss.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2018\/09\/11\/gss.jpg","size":"534.92","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Vijesti / Hronika

GSS izvukao tijelo utopljenika iz čatrnje

Na poziv policije i tužiteljstva, pripadnici HGSS-a iz Čitluka i Čapljine u ponedjeljak navečer oko 22 sata izvukli su tijelo utopljenika iz čatrnje u Gornjim Hamzićima kod Čitluka.

Tim od deset ljudi obavio je zadatak vađenja tijela i predmeta vezanih za istražne radnje oko utapljanja 66-godišnjeg A. I. iz Gornjih Hamzića, priopćeno je iz GSS-a u BiH.

U MUP-u Hercegovačko-neretvanske županije nisu imali više informacija, osim da se bunar u kojem je pronađen utopljenik nalazi na njivi te da je obavljen očevid i da je istraga u tijeku.

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!