[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2019\/08\/05\/kolinda-mandat.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2019\/08\/05\/100x73\/kolinda-mandat.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2019\/08\/05\/kolinda-mandat.jpg","size":"387.62","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Politika / Regija

Grabar- Kitarović neizravno objavila kandidaturu za još jedan mandat

Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović u ponedjeljak je na Kninskoj tvrđavi neizravno najavila svoju kandidaturu za još jedan mandat na čelu države.

 "Danas sam ovdje kao predsjednica republike, viđat ćemo se sljedećih pet godina", kratko je izjavila novinarima Grabar- Kitarović prilikom proslave obljetnice Oluje.

Grabar- Kitarović je u kratkoj izjavi novinarima čestitala Dan pobjede i domovinske zahvalnosti, Dan hrvatskih branitelja i 24. obljetnicu vojno-redarstvene operacije Oluja, prenosi Hina. 

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!