[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2019\/11\/21\/se.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2019\/11\/21\/100x73\/se.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2019\/11\/21\/se.jpg","size":"437.41","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Sport

Gareth Bale na žestokom je udaru španjolske javnosti

Gareth Bale se sa svojim suigračima nakon velike pobjede nad Mađarskom i plasmana na Euro, fotografirao sa zastavom Walesa na kojoj piše "Wales, golf, Real", točno tim redosljedom.

Aludira se naravno na Garetha Balea, kojem se prigovara da mu je bitniji golf od igranja za Real Madrid. 

Nisu španjolski mediji dobro reagirali na tu šalu igrača Reala, ponajviše Marca koja je sklona Real Madridu. 

Marca na današnjoj naslovnici uz fotografiju raspojasanog Balea donosi svoj slogan o njemu: "Bez poštovanja. Pogrešan. Nezahvalan. Tim redom."

Navijači Reala kojih u Španjolskoj ima mnogo, ljuti su na Balea koji se nastavljati rugati sa 'svetim grbom'. Za Real je posljednju utakmicu odigrao još 5. listopada nakon čega se navodno ozlijedio. "Navodno", jer otad je kao prvotimac igrao čak tri utakmice za Wales i pri tome protiv Hrvatske postigao, a protiv Mađarske namjestio odlučujuće golove za plasman na EP. izvor(MARCA)

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!