[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2024\/04\/29\/xt.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2024\/04\/29\/100x73\/xt.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2024\/04\/29\/xt.jpg","size":"106.96","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Sport

Rusku teniserku dva puta u pola godine opljačkali u Španiji

Ruska teniseka Marija Timofejeva opljačkana je u Madridu. Ona je na turniru WTA 1.000, izgubila u finalu kvalifkacija i 99. je igračica u rejtingu.

Zvjezdane trenutke doživjela je 20-godišnja igračica na Australijan openu, kada je kao 170. na WTA listi prošla kvalifikacije i ostvarila tri velike pobjede u glavnom žrijebu Ozi opena

"Vratila sam se u Španiju nakon šest mjeseci i opet sam opljačkana, pa bih željela podijeliti priču i tražim savjet od ljudi koji su, možda, bili u sličnoj situaciji. Želim objašnjenje kako je to moguće - neko je trošio novac i i "skinuo" 10.000 eura sa mojeg bankovnog računa. Kartica je sve vrijme bila kod mene, osim u momentu kada su sobarice čistile hotelsku sobu", objavila je Timofejeva i dodala:

"Kupovine obavljene u Španiji i Madridu, traže kod za potvrdu i on dospijeva na broj mog mobilnog telefona. Ali toga nije bilo! Okolnosti su lude i ne znam kako se ovo moglo dogoditi pa vas molim da podijelite i budite vrlo oprezni u Španiji, jer mi se to u ovoj zemlji stalno događa", zaključila je Timofejeva.

izvor;Vijesti.me

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!