[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2018\/09\/19\/skoda-range.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2018\/09\/19\/100x73\/skoda-range.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2018\/09\/19\/skoda-range.jpg","size":"373.75","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Politika / BiH

FBiH - Podjela vozila za 60 RVI 100 posto - I grupe

Federalni ministar za pitanja boraca i invalida odbrambeno-oslobodilačkog rata Salko Bukvarević danas će uručiti ugovore, ključeve i vozila za 60 ratnih vojnih invalida 100 posto - I grupe.

Ukupna vrijednost projekta je 1.500.000 KM, bez PDV-a, a sredstva su osigurana u budžetu FBiH za 2018. godinu.

Vozila koje će biti dodijeljena su marke škoda, tip nova octavia ambition karavan 1,4, TSI, automatik DSG, bijele boje.

Podjelom automobila se nastavlja, kao i svake godine, aktivnost Federalnog ministarstva za pitanja boraca i invalida odbrambeno-oslobodilačkog rata u osiguranju i podjeli automobila, koji su ortopedska pomagala, najugroženijim kategorijama RVI, saopćeno je iz Ureda Vlade FBiH za odnose s javnošću.

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!