[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/01\/12\/rukometna-reprezentacija-bih.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/01\/12\/100x73\/rukometna-reprezentacija-bih.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/01\/12\/rukometna-reprezentacija-bih.jpg","size":"624.90","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Sport

EURO 2020 u rukometu: BiH danas protiv Portugala uživo na BHT1

Bosna i Hercegovina danas će priliku za prolazak dalje na Europskom rukometnom prvenstvu tražiti protiv Portugala.

Nakon prve utakmice naše zemlje na ovom prvenstvu u kojoj nas je porazila Norveška, sutra ćemo od 16 sati kartu za dalje tražiti protiv Portugala.

Portugal je iznenađujuće pobijedio Francusku u prvom krugu, stoga će ova skupina biti jako zanimljiva jer će i Francuzi tražiti bodove protiv Norveške.

Rukometne Zmajeve možete pratiti od 15:50 na BHT1 te u tekstualnom prijenosu na našem portalu.

Osim BiH, BHT1 će sutra prenositi i drugu utakmicu iz naše skupine, onu Francuske i Norveške od 18:05.

Sutra igraju i parovi iz drugih skupina:

Češka – Sjeverna Makedonija (16 sati)

Švicarska – Poljska (16 sati)

Austrija – Ukrajina (18 i 15)

Švedska – Slovenija (18 i 15)

(Izvor: BHRT)

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!