[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/10\/27\/kljucna-poruka-10-musa-krupa.png","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/10\/27\/100x73\/kljucna-poruka-10-musa-krupa.png","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/10\/27\/kljucna-poruka-10-musa-krupa.png","size":"1,417.27","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Život / Ekoljublja

#EKOLJUBLJA Porodica i priroda, sreća i zdravlje

Naša današnja ključna poruka koju želimo da Vam prenesemo u okviru projekta Starta, Ekoljublja,  Je : 

Porodica. Priroda. Sreća. Zdravlje.

Čovjek je oduvijek bio dio prirode a  porodica je  jedno od njenih remek djela.

Priroda daje, i to nesebično - predivne plodove, zapanjujuću ljepotu i mir, a uz sve to, provođenje slobodnog vremena u prirodi dobro je za nas i naše zdravlje. 

Organizujte sebi i svojim najbližim dan/e u prirodi baš kao što je to učinila porodica Musa- Dijana, Dražen i maleni Mirza sa naše fotografije posjetivši krajiški dragulj- Slapove Krupe gdje je fotografija i načinjena.

Predivan osjećaj, poručuju Muse.


Ovaj sadržaj je izrađen uz podršku projekta „Misli o prirodi!“ koji implementira Centar za promociju civilnog društva, a finansijski podržava Švedska. Sadržaj ovog teksta je isključiva odgovornost magazina Start BiH i ne odražava nužno stavove Centra za promociju civilnog društva i Švedske.

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!