[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/10\/25\/211025-dzaferovic-rao6.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/10\/25\/100x73\/211025-dzaferovic-rao6.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/10\/25\/211025-dzaferovic-rao6.jpg","size":"71.74","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Politika / BiH

Džaferović primio u nastupnu posjetu pakistanskog ambasadora Raoa

 Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Šefik Džaferović primio je u nastupnu posjetu ambasadora Islamske Republike Pakistan u BiH Akhtara Jamila Raoa. 

Konstatirano je da su odnosi Bosne i Hercegovine i Pakistana izuzetno dobri i prijateljski, te da postoji prostor za njihovo dodatno jačanje i unapređivanje, naročito na polju ekonomske saradnje i trgovinske razmjene. 

Razgovarano je o aktuelnoj političkoj krizi u Bosni i Hercegovini izazvanoj unilateralnim kršenjima Ustava BiH i Daytonskog mirovnog sporazuma od vlasti entiteta RS. 

Džaferović zahvalio je IR Pakistan za sve što je uradila za Bosnu i Hercegovinu, pokazavši da je istinski prijatelj Bosne i Hercegovine i u najtežim trenucima u njenoj historiji. 

Član Predsjedništva BiH Džaferović poželio je ugodan boravak i uspješan mandat ambasadoru Pakistana u Bosni i Hercegovini u predstojećem periodu, saopćeno je iz Predsjedništva BiH.

 

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!