[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2019\/08\/21\/policija-m17-nesreca.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2019\/08\/21\/100x73\/policija-m17-nesreca.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2019\/08\/21\/policija-m17-nesreca.jpg","size":"345.67","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Vijesti / Hronika

Dvoje poginulih u sudaru 'golfa' i motocikla kod Bijeljine

Dvije osobe su poginule u teškoj saobraćajnoj nesreći sinoć u Bijeljini.

Na magistralnom putu Bijeljina-Tuzla u mjestu Donji Zagoni, oko 19.15 sati, u nesreći su učestvovali putnički autombil marke 'golf', kojim je upravljao B.P. i motocikl marke 'yamaha' koji je vozio B.T.

Iz bijeljinske policije su danas potvrdili da je od zadobijenih povreda na mjestu saobraćajne nesreće smrtno stradao motociklista, dok je povrijeđeni vozač "golfa" prevezen u bolnicu, gdje je oko 23.00 sata preminuo.

Nakon uviđaja, tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini je naložio preduzimanje svih potrebnih mjera i radnji kako bi se utvrdili tačni uzroci koji su doveli do ove teške saobraćajne nesreće u kojoj su izgubljena dva života.

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!