[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/10\/23\/policija-traka-nesreca02.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/10\/23\/100x73\/policija-traka-nesreca02.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/10\/23\/policija-traka-nesreca02.jpg","size":"45.00","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Vijesti / Hronika

Državljanin BiH uhićen zbog prometne nesreće s troje poginulih kod Okučana

Vozač kamiona, državljanin BiH, osumnjičen je da je skrivio tešku prometnu nesreću u petak na A3 kod Okučana u kojoj je poginulo troje državljana Srbije, uhićen je i protiv njega je podnesena kaznena prijava, potvrdili su u subotu iz Policijske uprave brodsko-posavske.

Nakon policijskog očevida prometne nesreće koja se dogodila u petak oko 15,15 sati na čvorištu autoceste A3 kod Okučana gdje su se sudarili teretno vozilo i osobni automobil, uhićen je 25-godišnji vozač kamiona, državljanin Bosne i Hercegovine, rekao je glasnogovornik PU brodsko-posavske Damir Brezić.

Protiv vozača kamiona policija podnosi kaznenu prijavu zbog sumnje da je izazvao prometnu nesreću u kojoj je poginulo troje državljana Srbije - dvojica muškaraca od 35 i 38 godina i 57-godišnja žena, koji su bili u osobnom automobilu, javila je Hina.

Prema rezultatima očevida prometna nesreća se dogodila kada se kamion s prikolicom hrvatskih registracija kretao krakom prometnog čvora Okučani iz smjera juga u smjeru sjevera.

Istim krakom ceste iz smjera zapada u smjeru juga kretao se osobni automobil srbijanskih registarskih oznaka, kojim je upravljao 38-godišnji državljanin Srbije. U zavoju na ulijevo, vozač kamiona nije prilagodio brzinu kretanja zbog čega je vozilom prešao na suprotnu prometnu traku, kojom je dolazio osobni automobil.

Zbog izvlačenja tijela unesrećenih na terenu su morali intervenirati i pripadnici Javne vatrogasne postrojbe Nova Gradiška, a krak prometnog čvora Okučani bio je zatvoren za promet od 15.15 do 22 sata.

 

 

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!