[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/09\/30\/serie-a-with-ball.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/09\/30\/100x73\/serie-a-with-ball.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/09\/30\/serie-a-with-ball.jpg","size":"54.46","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Sport

Dramatična situacija u Italiji, moguć prekid Serije A

Danas su ponovljena testiranja na Covid 19, a nakon rezultata je utvrđeno da njih čak 14 ima pozitivan test. Dogodila se ekspresna reakcija iz ministarstva zdravlja Italije, te su oni predložili suspenziju Serije A.

Zamjenica ministra zdravlja Sandra Zampa je kazala kako su "protoko koje smo potpisali govore sami za sebe. Seria A mora biti suspendovana".

Također, dodaje "s toliko zabilježenih pozitivnih slučajeva preostaje samo prekinuti prvenstvo. Zaraženi ne mogu igrati, mogu zaraziti druge". 

Važno je napomenuti kako se još uvijek očekuju rezultati testiranja fudbalera i osoblja Napolija, obzirom da su oni igarali upravo protiv Genove prošlog vikenda.

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!