[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/02\/24\/as_1.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/02\/24\/100x73\/as_1.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/02\/24\/as_1.jpg","size":"98.84","dimensions":{"width":1170,"height":580}},{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/02\/24\/aa_2.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/02\/24\/100x73\/aa_2.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/02\/24\/aa_2.jpg","size":"114.92","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Sport

Dogovara se boks meč desetljeća

Hoćemo li konačno dobiti borbu za ujedinjenje svih najuglednijih teškaških titula? Ako pitate Eddieja Hearna, promotora Anthonyja Joshue i jednog od najmoćnijih ljudi u svijetu boksa, to bi se moglo dogoditi već ove godine.

Tysonu Furyju je nakon pobjede na Deontayem Wilderom pripao WBC pojas, ali i ona slavna The Ring titula. S druge strane, Joshua se još u prosincu osvetio Andyju Ruizu Jr-u i ponovno u svoje vlasništvo vratio WBA (Super), IBF, WBO i IBO naslove.

Pogledajte koliko je samo titula u igri! Bio bi to definitivno jedan od najvećih boksačkih mečeva u povijesti.

'Već sam pričao s AJ-om i on želi da to bude njegova iduća borba', otkrio je Hearn Talk Sportu, a prenosi Fight Site i odmah na noge podigao navijače diljem svijeta.

Slavni promotor još je na Twitteru i to nekoliko trenutaka nakon završetka borbe Furyja odgovorio na jedan komentar koji je glasio – 'Nema šanse da će Eddie Hearn nakon ovoga pustiti Joshuu u Tysonovu blizinu.'

'Naravno da hoću! I AJ to želi. Ova će se borba dogoditi. Mora se dogoditi i to ove godine!', napisao je Hearn na Twitteru pa nešto kasnije dodao:

'Nema potrebe za trećim dvobojem, idemo odmah na ovo već ovoga ljeta', poručio je Eddie pritom aludirajući na klauzulu po kojoj Wilder može odmah zatražiti novi okršaj s 'Kraljem Cigana.' 

'Moramo dogovoriti ovaj meč. Nikad, ali nikad više nećemo dobiti priliku da se dvojica Britanaca bore za ujedinjenje svih teškaških titula. Obećavam, učinit ćemo sve da dogovorimo ovaj meč. Pričao sam s Joshuom i on želi da mu to bude iduća borba. Sviđa mu se ideja borbe s Tysonom i nimalo ga se ne boji. Već je prošao kroz sve i svašta i želi biti vlasnik svih titula. Ovo je prilika da naš sport ima jedan od onih povijesnih trenutaka, prilika koju više nikad nećemo imati', nastavio je Hearn priču u razgovoru s Talk Sportom.

'Čuo sam iz njegovog kampa da će biti agresivan i ići na prekid. Mislio sam da je apsolutno ludilo, a ispala je prava genijalnost s njegove i sa strane njegovog tima. Prekrasna izvedba. Kakvi trenuci za britanski boks. Mislio sam da ga može školovati, ali ne i prebiti, a to je učinio', nahvalio je Hearn Furyja.

izvor: tportal.hr

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!