[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/03\/25\/ww.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/03\/25\/100x73\/ww.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/03\/25\/ww.jpg","size":"106.67","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Sport

Djevojka zaraženog igrača: Juventus ga je testirao na dan derbija s Interom

Nakon Ruganija zarazila se i njegova trudna djevojka Michela Persico koja je u jednom intervjuu napala Juventus.

Persico tvrdi da je Juventus Ruganija testirao na koronavirus 8. ožujka, a to je bilo na dan derbija protiv Intera u Serie A.

"Daniele se vratio kući s treninga, imao je temperaturu i obavijestio je momčad o tome. Kasnije kada se probudio, osjećao se bolje, ali ga je klub testirao na Covid-19. Znam da je test napravio 8. ožujka, a ja 16. ožujka", rekla je Persico.

Juventus je tek 11. ožujka objavio da je Rugani pozitivan na koronavirus, a nakon testiranja bio je s momčadi na klupi i svlačionici na derbiju protiv Intera.

Nakon Ruganija još dvojica igrača Juventusa su se zarazila, a to su Paulo Dybala i Blaise Matuidi.

izvor: index.hr

foto:sportske jutarnje.hr

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!