[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2019\/10\/07\/izvuceno-tijelo-ljubuski.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2019\/10\/07\/100x73\/izvuceno-tijelo-ljubuski.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2019\/10\/07\/izvuceno-tijelo-ljubuski.jpg","size":"348.60","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Vijesti / Hronika

Djevojka iz Mostara umrla nasilnom smrću

Devetnaestogodišnja djevojka L.B. iz Mostara, čije je beživotno tijelo pronađeno u nedjelju u rijeci Studenčici kod Ljubuškog, umrla je nasilnom smrću, potvrdio je za Fenu tužitelj Županijskog tužiteljstva Zapadnohercegovačke županije (ZHŽ) Josip Aničić.

- Na tijelu djevojke uočljivi su tragovi noktiju, odnosno nasilja i borbe, tako da smo uvjereni da se radi o nasilnoj smrću - kazao je Aničić.

Dodao je kako će obdukcija biti izvršena u utorak.

- S obzirom na to da je jučer tijekom obavljanja očevida pao mrak, policijski službenici su danas nastavili s istragom na mjestu gdje je djevojka pronađena i zasad nemamo osumnjičenih, a obdukcija će biti izvršena u utorak u 8 sati - kazao je Aničić.

Podsjećamo, na poziv Policijske uprave Ljubuški beživotno tijelo djevojke iz rijeke su izvukli pripadnici gorske službe spašavanja, a u akciji je sudjelovalo 12 spašavatelja iz Ljubuškog i Čitluka.

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!