[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/07\/07\/dinamo-vardar.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/07\/07\/100x73\/dinamo-vardar.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/07\/07\/dinamo-vardar.jpg","size":"78.81","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Sport

Dinamo će do kraja sezone voditi Zoran Mamić

Hrvatskog prvaka Dinamo do kraja sezone vodit će Zoran Mamić, objavio je zagrebački klub.

Sportski direktor Zoran Mamić naslijedit će Igora Jovićevića, koji je u ponedjeljak dobio otkaz.

"Situacija je takva da ne smijemo brzati u odluci i dozvoliti si krivi korak. Europska natjecanja jako su blizu a znamo koliko Dinamu i hrvatskom nogometu znači igranje u europskim skupinama. S ove tri utakmice do kraja sezone dobit ćemo na vremenu do konačne odluke tko će voditi Dinamo u sljedećoj sezoni", kazao je Mamić za web-stranicu Dinama.

Mamić (49) je bivši igrač Dinama, koji je zagrebački klub vodio od 2013. do 2016. godine, a u karijeri je vodio Al Nasr, Al Ain i Al Hilal, podsjeća Hina.

 

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!