[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/02\/23\/xf.jpeg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/02\/23\/100x73\/xf.jpeg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/02\/23\/xf.jpeg","size":"113.16","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Sport

Deset francuskih ragbista pozitivno na koronavirus

Počelo je tako što je prije nekoliko dana pozitivan test dobio jedan član stručnog štaba dok je trener imao „nejasan rezultat“. U dva naredna testiranja koja su obavljena u subotu i nedelju po pet igrača dobilo je pozitivne testove.

Svi igrači su poslati kućama kako bi bili u izolaciji, a u reprezentaciju su pozvani novi igrači jer se tim priprema za nedeljni meč sa Škotskom u okviru turnira Šest nacija.

Reprezentacija Škotske priprema se bez smetnji i planira put za Pariz u petak.

Za sada nema nikakvih najava da bi meč mogao da bude odložen.

izvor:Sport Klub

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!