[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/02\/18\/ag.jpeg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/02\/18\/100x73\/ag.jpeg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/02\/18\/ag.jpeg","size":"65.16","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Sport

Dejvid Bekam doveo bogatog sponzora u Inter iz Majamija

Klub koji još nije odigrao nijedan zvanični meč, a postoji manje od dvije godine dobio je sponzora na kome bi mu pozavidjeli i klubovi velike tradicije i sa mnogo uspjeja.

Dejvid Bekam je, međutim, magnet za novac, pa je tako dogovorio saradnju sa Investicionim fondom Katara da bude glavni sponzor Intera iz Majamija, kluba čiji je jedan od vlasnija.

Navodno, vrijednost sponzorskog ugovora je 200 miliona eura!

Katar će biti na dresovima Intera, a i stadion će se, javljaju mediji, zvati tako.

Inter iz Majamija će 1. marta debitovati u MLS ligi, protiv LA Galaksija, a juče je odigrao i prvu prijateljsku utakmicu u istoriji i pobijedio Filadelfiju 1:0.

Strijelac prvog gola za američki Inter bio je Rodolfo Pisaro.

izvor:vijesti.me

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!