[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2022\/08\/09\/vremenska-prognoza-nevrijeme-2.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2022\/08\/09\/100x73\/vremenska-prognoza-nevrijeme-2.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2022\/08\/09\/vremenska-prognoza-nevrijeme-2.jpg","size":"30.73","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Vijesti / Regija

Crna Gora: Udari groma izazvali četiri požara u općini Kotor

Na području kotorske općine u Crnoj Gori trenutačno su aktivna četiri požara koje je sinoć izazvao udar groma, izjavio je danas predsjednik te općine Vladimir Jokić.

Jokić je kazao da su požari izbili na nepristupačnom terenu i to na brdu iznad Perasta, Morinja, iznad Dobrote i na brdu iznad Risna.

"Ti požari su na nepristupačnom terenu, nikakva imovina nije ugrožena”, kazao je Jokić gostujući u jutarnjem programu Radiotelevizije Crne  Gore.

Prema njegovim riječima, Operativni stožer od sinoć prati i nadgleda požare i čeka kako će se situacija dalje odvijati.

 

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!