[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2019\/11\/12\/cristiano-ronaldo-entrenando-crop-cropped.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2019\/11\/12\/100x73\/cristiano-ronaldo-entrenando-crop-cropped.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2019\/11\/12\/cristiano-ronaldo-entrenando-crop-cropped.jpg","size":"290.98","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Sport

Cristiano Ronaldo uzburkao strasti svojim kontraverznim potezom

Zamijenjen je već u 55. minuti, protestirajući je napustio teren, odjurio bijesno u svlačionicu umjesto na klupu i navodno napustio stadion već u 87. minuti, dakle je dok je utakmica bila u tijeku, a njegova ljutita reakcija izazvala je polemike oko toga je li u sukobu s trenerom Maurizijem Sarrijem.

Da stvar bude po njega gora, Sarrijev džoker s klupe Paulo Dybala zabio je gol odluke u 77. minuti za 1:0 pobjedu.Sarri je u izjavama nakon susreta branio Ronalda i njegovu reakciju, a ubrzo se oglasio i sam Portugalac putem Instagrama.

"Teška utakmica i važna pobjeda", napisao je kratko Ronaldo, a talijanski mediji su takvu poruku shvatili na način da je slavni nogometaš odlučio derbi ostaviti iza sebe i da nema zamjerki za trenera Sarrija.

"Je li Ronaldo zaista otišao prije završetka utakmice? To se ne inače smije napraviti jer postoji dopinška kontrola", komentirao je Antonio Cassano, bivši igrač Rome, Reala, Milana i Intera u televizijskom šou Tiki Taka.

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!