[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/10\/08\/coronavirus-2.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/10\/08\/100x73\/coronavirus-2.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/10\/08\/coronavirus-2.jpg","size":"123.81","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Život / Ljepota i zdravlje

COVID 19 SVE OPASNIJI I ZA DJECU: U Prijepolju trogodišnji dječak ima obostranu upalu pluća

Dječaku iz Prijepolja, 2019. godište, kome je dijagnostifikovana obostrana upala pluća, uslijed zaraze virusom korona, stanje je bolje.

To je za RINU rekao dr. Zoran Drobnjak, direktor Opšte bolnice Prijepolje.

"Dječak je trenutno smješten u Užičkoj bolnici i stanje mu je, kako čujemo, bolje. Rendgenski snimak je pokazao obostranu upalu pluća po prijemu u kovid ambulantu u Prijepolju, nadamo se da će doći do još većeg poboljšanja njegove kliničke slike i potpunog ozdravljenja", kazao je kratko Drobnjak.

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!