[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2019\/11\/13\/kiseljak-nebo-1.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2019\/11\/13\/100x73\/kiseljak-nebo-1.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2019\/11\/13\/kiseljak-nebo-1.jpg","size":"672.09","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Politika / Bosna i Hercegovina

Čović: Kiseljak infrastrukturno među najuređenijim prostorima u BiH

Predsjednik HDZ-a BiH Dragan Čović održao je u Kiseljaku sastanak s članovima Općinskog odbora HDZ-a BiH Kiseljak, a nakon toga posjetio je radnu zonu Dugo polje – Brestovsko.

Tom prigodom, Čović je istaknuo kako je OO HDZ BiH Kiseljak jedna od najorganiziranijih općinskih organizacija HDZ-a BiH te dodao da se na sastanku razgovaralo o projektima koji se provode u tom gradu, priopćeno je iz HDZ-a BiH.

"Sve ono što smo čuli odnosilo se na vrijeme iza nas, završetka brojnih projekata, projekata koje smo i nedavno počeli poput nove zgrade doma zdravlja i jako puno ovog dijela infrastrukture koja dovodi Kiseljak na jedno posebno mjesto, najuređenijeg infrastrukturnog prostora koji je naslonjen na koridor Vc na više mjesta", kazao je Čović.

Po njegovim riječima, takve pozitivne aktivnosti stvaraju mogućnost za značajniju pomoć s viših razina vlasti i financijskog rasterećenja Općine Kiseljak, pa se realizacija projekata može ubrzati, a time se stvara povoljnija klima za otvaranje novih radnih mjesta.

Sastanak, kojeg je vodio predsjednik Općinskog odbora i načelnik općine Kiseljak Mladen Mišurić-Ramljak, počeo je minutom šutnje za nedavno preminulu vijećnicu HDZ-a BiH u Općinskom vijeću Kiseljak Enelu Vuković.

Mišurić-Ramljak predstavio je aktivnosti Općinskog odbora i drugih stranačkih organizacija - Mladeži i Zajednice žena.

Na sastanku se razgovaralo i o funkcioniranju Općinskog odbora, a poseban naglasak stavljen je na razvoj općine u svakom pogledu od javno-društvenog dijela do ekonomsko-gospodarskog koji je, kako je Mišurić-Ramljak kazao, iznimno važan za funkcioniranje svake lokalne sredine.

U pratnji predsjednice Kluba hrvatskih izaslanika u Domu naroda PSBiH i članice Predsjedništva stranke Lidije Bradara, Mišurić-Ramljak upoznao je Čovića i s napretkom radne zone Dugo Polje na Brestovskom za koju je u narednoj godini planiran potpun završetak infrastrukturnih radova čime se otvara mogućnost otvaranja novih radnih mjesta, stoji u priopćenju.

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!