[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2022\/10\/04\/xxs.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2022\/10\/04\/100x73\/xxs.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2022\/10\/04\/xxs.jpg","size":"63.98","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Sport

Ćavi: Inter je jaka ekipa, ali možemo da pobijedimo

Iza Barselone je odličan početak sezone - "blaugrana" je u vrhu La Lige, bodovno izjednačena sa Realom (po 19 bodova), a u Ligi šampiona nakon dva kola ima tri boda.

Barsa je u najjačem evropskom klupskom fudbalskom takmičenju izgubila od Bajerna, a pobijedila Plzenj, baš kao i Inter protiv koga će Ćavijeva ekipa igrati sjutra (21).

Ipak, za razliku od Barse, Inter je u rezultatskoj krizi pred sjutrašnji duel na "Meaci". Italijanski tim je za vikend izgubio od Rome i nakon osam kola ima po četiri pobjede i poraza u Seriji A, što u klubu sigurno nisu očekivali.

"Inter je jak tim. Imaju drugačiji sistem od ekipa protiv kojih smo igrali ove sezone. Biće teško", rekao je na pres konferenciji trener Barselone Ćavi.

Ukoliko pobijede rivala fudbaleri Barselone će biti na korak od nokaut faze.

"Eventualni trijumf bio bi veliki podstrek pred nastavak sezone. Na teren izlazimo sa željom da pružimo 100 odsto svojih mogućnosti i pokažemo da možemo da ih pobijedimo na njihovom terenu", poručio je Ćavi.

Početak sezone obilježio je Robert Levandovski.

"Prijaju nam njegovi golovi, ali i drugi igrači moraju da doprinesu", poručio je Ćavi. izvor:vijesti.me

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!