[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/03\/31\/buybook.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/03\/31\/100x73\/buybook.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/03\/31\/buybook.jpg","size":"133.39","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Život / Kultura

Buybook od sutra nudi čitaocima dodatni popust i besplatnu poštarinu

Od 1. aprila sve naslove u izdanju Buybooka putem web shop www.buybook.ba možete naručiti uz dodatni popust od 5% i uz besplatnu poštarinu na teritoriji Bosne i Hercegovine – bez obzira na broj naručenih knjiga.

Kako navode u saopštenju, iz ponude posebno izdvajaju nove naslove – „10 minuta i 38 sekundi u ovom čudnom svijetu“ Elif Safak, „Frankenstein u Bagdadu“ Ahmeda Sadavija, „Čudo“, R. J. Palacio, „Harry Potter i kamen mudrosti“ i „Harry Potter i odaja tajni“ J. K. Rowling, kao i već poznate naslove domaćih autora– „Schindlerov lift“ Darka Cvijetića, „Kad sam bio hodža“ Damira Ovčine i „Huzur“ Martine Mlinarević u novom izdanju.

U narednom periodu očekuju još odličnih naslova kako stranih, tako i domaćih autora – „Svi bismo trebali biti feministi i feministkinje“ Chimamanda Ngozi Adichie, „Vernon Trodon 2“ Virginie Despentes, „Snješko“ Jo Nesbo, „Djevojčica koja nije voljela svoje ime“ Elif Safak, „Zavjesa“ Kader Abdolah, „Špijuni“, Luís Fernando Veríssimo, „Labirint“ Burhan Sönmez, Odlazak“ Andrej Nikolaidis, „Što na podu spavaš“ Darko Cvijetić, „Zvjerčica unlimited“ Tijan Sila, „Sjeverni nasip srca“, Naida Mujkić, „Longplej“ Nenad Rizvanović, Bijeli bor“ Igor Borozan, i još drugih.

Za sva dodatna pitanja stoje vam na raspolaganju na društvenim mrežama - Facebooku (Buybook Doo), Instagramu (ik_buybook) i Twitteru (buybook_ba), kao i na mailovima [email protected] i [email protected]

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!