[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/01\/26\/yxd.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/01\/26\/100x73\/yxd.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/01\/26\/yxd.jpg","size":"65.14","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Sport

Bruno pravi razliku, Mekeni top pojačanje

Za manje od 12 mjeseci u dresu Mančester junajteda Bruno Fernandeš je postigao 28 golova i 18 asistencija na 51 utakmici.

Ni taj fenomenalan učinak od februara prošle godine kada je stigao iz Sportinga vjerovatno na pravi način ne oslikava koliko je portugalski majstor bitan za igru i rezultate „crvenih đavola”.

Posljednji meč u nizu u kojem je Bruno napravio razliku je okršaj sa Liverpulom u 4. kolu FA kupa - ušao je zu igru u 66. minutu, a u 78. iz slobodnog udarca pogodio za 3:2 i odveo svoj tim u osminu finala...

Juventus se za vikend vratio u igru za Skudeto, savladao je Bolonju, a italijansku javnost je još jednom oduševio 22-godišnji američki vezista Veston Mekeni, strijelac pogotka za 2:0.

„Stara dama” tek treba da ga otkupi od Šalkea, ali očekuje se da na kraju sezone to uradi sa zadovoljstvom za cifru od 20 miliona eura.

izvor:vijesti.me

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!