[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2024\/02\/09\/capture.png","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2024\/02\/09\/100x73\/capture.png","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2024\/02\/09\/capture.png","size":"880.43","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Magazin / Start Video

Brat ubijene Amre Kahrimanović demantuje medije: Ispalio je 17 metaka, ona nema veze s tim ubicom (VIDEO)

Nakon brutalnog ubistva Amre Kahrimanović koju je preključer u Tuzli hicima iz pištolja usmrtio policajac Elvis Ćustendil, brat ubijene žene demantovao je navode pojedinih medija da su žrtva i ubica bili u nekoj vrsti odnosa.

Zbog brojnih špekulacija u javnosti o odnosu nje i policijskog službenika koji ju je usmrtio, oglasio se i brat ubijene, Nedžad Kahrimanović. Pojašnjava da Amra i Ćustendil nisu imali ni poslovni, a ni partnerski odnos i da je njegova sestra bez povoda hladnokrvno likvidirana.

"Odgovorno i decidno tvrdim nije bila sa ubicom policajcem. On je bio tu gost. Moja sestra je kao vlasnica kafea došla i zamolila radnicu da naplati sve i da zatvori radnju...", kazao je brat ubijene koji ističe da je policajac ispalio 17 metaka od čega je osam pogodilo njegovu sestru.

Pogledajte video:

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!