[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2019\/11\/11\/lutkarsko-kazaliste-mostar.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2019\/11\/11\/100x73\/lutkarsko-kazaliste-mostar.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2019\/11\/11\/lutkarsko-kazaliste-mostar.jpg","size":"354.14","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Život / Kultura

Bogat program u povodu 67. rođendana Lutkarskog kazališta Mostar

Predstavama "Tvrdoglavko" i "Tigrić" Lutkarsko kazalište Mostar od 12. do 16. studenoga obilježit će 67 godina postojanja i djelovanja.

Program proslave obljetnice započinje 12. studenoga predstavom Tvrdoglavko, koja će biti izvedena u Rehabilitacijskom centru za osobe s posebnim potrebama Sveta Obitelj, s počekom u 9:30 sati.

Istog dana, u prostorijama mostarske kazališne kuće od 16 do 17:30 sati planirana je radionica i druženje uz rođendansku bajku s književnicom Milenom Jukić Bandić. Radionica je namijenjena djeci od 6 do 9 godina, a broj mjesta je ograničen na 15. Ulaz na radionicu je besplatan.

Na sam rođendan, 15. studenoga ansambl Lutkarskog kazališta Mostar izvest će predstavu "Tigrić" u Osnovnoj školi Crnići i Osnovnoj školi Stolac.

Dan kasnije ista predstava bit će izvedena i u prostorijama Lutkarskog kazališta Mostar u dva termina, u 11 i 17 sati.

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!