[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2019\/06\/17\/pozar-harlem.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2019\/06\/17\/100x73\/pozar-harlem.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2019\/06\/17\/pozar-harlem.jpg","size":"376.15","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Vijesti / Hronika

Beograd: U požaru poginuli žena i dijete

U požaru koji je jutros izbio u stanu u beogradskom naselju Bežanijska kosa poginule su dvije osobe, 36. godišnja žena i trogodišnje dijete, javio je "Blic".

Požar je buknuo oko 8:20 sati.

Prema prvim, nezvaničnim informacijama, kada je izbio požar u stanu na četvrtom spratu žena i dijete skočili su kroz prozor kako bi se spasili od vatrene stihije, ali su, nažalost, oboje podlegli zadobivenim povredama.

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!