[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/09\/15\/xx.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/09\/15\/100x73\/xx.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/09\/15\/xx.jpg","size":"85.15","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Sport

Barsa nije šutnula u okvir gola protiv Bajerna, Kuman gleda u budućnost: Za dvije, tri godine bićemo dobri

Fudbaleri Barselone daleko su od fudbalske elite - "blaugrana" je večeras glatko poražena na domaćem terenu od Bajerna 3:0 u 1. kolu Lige šampiona.

Da je poraz zaslužen govori i podatak da ekipa nijednom tokom meča nije šutnula u okvir gola, što je prvi put u istoriji kluba da se to dogodi u Ligi šampiona.

A nakon meča trener Barselone, Ronalad Kuman bio je iskren i priznao da je minhenski klub bio bolji rival.

"Bajern je u ovom trenutku puno bolja ekipa od nas, postoji velika razlika u igračima. Ne mogu ništa prigovoriti momcima. Imamo ekipu kakvu imamu i to su vrlo mladi igrači, ali za dvije ili tri godine biće jako dobri", kazao je Kuman.

Barsa u narednom kolu igra u gostima protiv Benfike. izvor.vijesti.me

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!