[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/06\/03\/as.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/06\/03\/100x73\/as.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/06\/03\/as.jpg","size":"49.29","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Sport

Barsa Lautaru nudi šest puta veću platu nego u Interu

Navodno igrač je prihvatio Barseloninu ponudu petogodišnjeg ugovra sa godišnjim primanjima od 12 miliona eura. To je oko šest puta veća plata nego što je Argentinac ima u Interu, a svakako da neroazuri ovome ne mogu da pariraju. Doduše, ovaj dogovor ništa ne znači, a ne bi ni smijelo da dođe do njega dok Inter ne da zeleno svijetlo.

Prvo moraju dva kluba da se dogovore oko obeštećenja i tu se odvija prava drama. Otkupna klauzula iznosi 111 miliona eura, ali pristaće Inter i da dio transfera pokriju neki igrači Barselone. Navodno su došli na samo 20 miliona eura razlike. Inter traži 80 miliona eura, uz te neke igrače (ne pominju se decidno koji), dok je navodno Barselona spremna da da 60 miliona eura.

izvor:sport klub

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!