[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/03\/17\/hapsenje.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/03\/17\/100x73\/hapsenje.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/03\/17\/hapsenje.jpg","size":"33.24","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Vijesti / Hronika

Banjalučanin uhapšen zbog pokušaja ubistva svoje majke

Muškarac inicijala E.B. uhapšen je jučer u Banjoj Luci zbog osnova sumnje da je počinilo krivično djelo ubistvo u pokušaju.

On je u porodičnom stanu hladnim oružjem nanio povrede u predjelu glave svojoj majci, koja zbrinuta na UKC Republike Srpske.

Iz Policijske uprave Banja Luka navede da je o svemu obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u tom gradu.

E.B. će uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu biti sprovoden u prostorije Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka na dalje postupanje.

Nezvanično, uhapšen je Emir Bećirbašić, koji je satarom pokušao ubiti svoju 75-godišnju majku.

 

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!