[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2024\/03\/27\/xd_1.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2024\/03\/27\/100x73\/xd_1.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2024\/03\/27\/xd_1.jpg","size":"71.63","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Sport

Angel Di Maria dobio prijetnje smrću

Argentinski mediji su objavili da je nogometaš Benfice Angel Di Maria prije nekoliko dana dobio prijetnje smrću.

On je izjavio da bi karijeru volio okončati u Rosario Centralu, klubu njegovog djetinjstva.

Sedmicu poslije, Di Mariji su nepoznate osobe ostavile prijeteće poruke ispred privatne četvrti u kojoj Argentinac boravi, na periferiji grada Rosarija. 

"Reci svom sinu Angelu da se više ne vraća u Rosario, zato što će neko u vašoj porodici izgubiti život. Ni Pullaro vas neće spasiti. Ne ostavljamo poruku iza sebe, iza nas ostaju meci i tijela", stajalo je u jezivoj poruci upućenoj Di Mariji.

Iskusni nogometaš je, osim za Rosario Central te Benficu, nastupao i za Real Madrid, Manchester United, Paris Saint Germain i Juventus. 

izvor:Arena Sport

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!