[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2019\/11\/14\/ibra.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2019\/11\/14\/100x73\/ibra.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2019\/11\/14\/ibra.jpg","size":"295.40","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Sport

Zlatan Ibrahimović oprostio se od Los Angelesa:Dođoh, vidjet, osvojih

"Dođoh, vidjet, osvojih! Hvala Galaxyju što su učinili da se ponovno osjećam živim. Navijačima poručujem: Htjeli ste Zlatana, dao sam vam Zlatana. Molim lijepo. Priča se nastavlja. A sada idite gledati baseball", poručio je Zlatan Ibrahimović u svom stilu u zadnjoj pruci kojom je objavio odlazak iz Los Angelesa i kluba u kojem je proveo skoro dvije godine.

Ibra je u Galaxy došao u martu 2018. godine, odigrao 58 utakmica i zabio 53 gola, od kojih su neki bili prave majstore, dotade neviđene u američkom nogometu.

Nešto vrlo slično mogli bismo uskoro gledati u Europi, jer priča se, kao što kaže Ibra u oproštajnoj poruci, nastavlja, i to u Europi. Već tjednima traju nagađanja o novom Zlatanovom klubu, a zasad je sigurno tek da se vraća u Italiju. U igri su Milan, Napoli, Bologna...

izvor(sn)

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!