[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2022\/01\/20\/xxd.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2022\/01\/20\/100x73\/xxd.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2022\/01\/20\/xxd.jpg","size":"93.25","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Sport

Zinedin Zidan u PSŽ-u, kako bi ostao vihorni napadač

Ikona Real Madrida, Zinedin Zidan će na ljeto biti angažovan kao trener Pari Sen Žermena, saznaje španska "Marka".,

Prema izvoru tog dnevnika, francuski klub već je ponudio ugovor 49 -godišnjem stručnjaku, a u svlačionici "svetaca" uvjereni su da će Zidan preuzeti ekipu prije početka naredne sezone.

Prije nekoliko mjeseci je bilo informacija da je uprava PSŽ-a razmatrala opciju sa Zidanom, ali je klub odlučio da nastavi saradnju s Mauricijom Poketinom do kraja sezone.

Interesovanje Mančester junajteda da angažuje argentinskog trenera uticao je na PSŽ da aktivnije krene u pregovore sa Zidanom. Trener i klub složili su se da bi bilo bolje da saradnja počne pred početak priprema.

U PSŽ -u smatraju da bi imenovanje Zidana uticalo na Kilijana Mbapea da produži ugovor i odbije ponudu Real Madrida.

Zidan je sa uspjehom vodio Real Madrid, jedini je trener koji je odbranio titulu u Ligi šampiona, tačnije osvojio je tri puta zaredom. Od maja prošle godine je bez kluba.izvor:vijesti.me

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!